Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Leia kiosztotta a popdívákat

2011.02.14

Leia levelei a mai popdíváknak...


Carrie Fisher egy nyílt levélben alaposan kiosztotta a botrányos életű fiatal sztárokat.

Carrie Fisher, a Star Wars egykori Leia hercegnője nyílt levelet intézett Hollywood fiatalabb generációjához, elsősorban a botrányaikról híres Lindsay Lohan-nek és Paris Hilton-nak. A veterán színésznő figyelmeztette a hölgyeket, hogy gondolkodjanak el az életükön. A legendás hölgy úgy véli, hogy a fiatalok nagyon rossz példát mutatnak a rajongóknak, és egyben felhívta a figyelmét a többi sztárocskának, hogy semmiképpen ne őket kövessék, ne dobják el ilyen módon bámulatos adottságaikat, mint ők.


A kemény szavak egy style magazinban, a Black Book-ban jelentek meg, amikor Lohan megsértette a próbaidejének szabályait és éppen átköltözött a börtönből a rehabilitációs intézménybe, valamint amikor a dúsgazdag Hilton örökösnél drogot találtak Las Vegasban.

" (Lindsay) kész csőd. Úgy ahogy van, el kellene tűnnie a színről, elköltözni Dél-Franciaországba. Az élet a reflektorfényben kegyetlen tud lenni. Elszakít az emberektől, egyre inkább az számít, hogy mi vagy, és nem az, hogy ki vagy. Velem is ez történt. Ez egy előnyös munka, mindenki ezt akarja csinálni, de ennek azt kell jelentenie, hogy kiérdemled ezeket az előnyöket a tehetségeddel. De azért is lehetsz híres, mert valami látványosság vagy.

Megszerezni a hírnevet izgalmas dolog lehet, de aztán eljön az idő, maikor már elérted, hogy hátradőlj, pihenj és azt mondd, oké, híres vagyok, hát nem remek? Ezt azonban ápolni kell, mint valami különös kertet. Ne higgyék, hogy Julia Roberts feltette a lábát a házában és csak a gyerekeivel foglalkozik.
lindsay-lohan.jpg
Mit tanácsolok a fiatal Hollywoodnak? Ha színész vagy, tanulj meg más szakmát is. Írj könyvet, tanulj meg egy hangszeren játszani, és ami a legfontosabb, tanuld meg kezelni a pénzügyeidet... Jó lett volna, ha ezt korábban is tudom, sokkal több figyelmet szenteltem volna az életemnek, aki elment mellettem." - írta Carrie.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.