Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Hamarabb láthatjuk az élőszereplős sorozatot George Lucastól?

2011.06.24

Hamarabb lesz élőszereplős Star Wars-sorozat, mint gondolnánk

Nem, nem fenyegetés, ígéret, legalábbis úgy tűnik: George Lucas, a Star Wars-franchise kizárólagos tulajdonosa és Rick McCallum, a tervezett sorozat producere ugyanis rászólt a forgatókönyveken munkálkodó írókra, hogy csipkedjék magukat, mert az első évad forgatása előtt mindegyik forgatókönyvet szeretnék kész állapotban látni. A szereposztást csak akkor kezdik el, ha az írók befejezik a melót.

A sorozat terveiről először 2008-ban írtunk, és 2008 decemberében elkezdték írni a történeteket, így nem csoda, hogy Lucasék rászóltak az írókra. Az eredeti tervek szerint 2012 környékén került volna képernyőre a széria (mert olyan isten nincs, hogy ebből ne legyen vak sorozatberendelés), de ha szerencsénk van, már 2011 végére láthatunk belőle valamit.

A történet a nálunk Csillagok háborúja címen ismert New Hope című epizód kezdete és a Sith-ek bosszújában látott események között eltelt időben játszódik majd, de a filmek egyetlen főszereplője sem lesz látható benne. Meg nem erősített információk szerint a forgatás előkészületei javában zajlanak Ausztráliában, ha van onnan olvasónk, utánanézhetne a helyi lapokban, hogy mi van.
 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.