Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

1 0 0 0 0 0 - A végtelenbe és tovább!

100efejlec.jpg

Tegnap, fél tizenkettő után valamivel lépett fel az első hatszámjegyű látogató.

Az oldal rendkívül jól teljesített a múlt évben, decemberben minden statisztikai rekordot megdöntött, a napi , a havi és az óránkénti látogatottságot is. Továbbá akkor lépte át a 80.000-et is.

2011 nyarán indult újra az oldal, miután körülbelül fél évig magára volt hagyva. Akkor láttam, hogy milyen sokan nézik naponta (akkor még napi kb. 80-an) és úgy döntöttem, újraélesztem. Hamar sikerült, három hónap múlva már napi 180-an klikkeltek rá a starwarsfilm.eoldal.hu-ra, 2012 nyarától pedig alig volt nap, amikor 200 alá ment volna ez a számláló.

Viszont a nagy visszaesés bekövetkezett, méghozzá idén. Szilveszter napján még 243-man látogatták az oldalt (egy ilyen napon igen különleges), újévkor pedig 176-an és egészen máig, február 13-ig a 200-at csak múlt hét csütörtökön sikerült átlépni, 204-gyel.

Persze azt nem lehetett megállítani, hogy a 100.000-et elérje az oldal, mégis furcsa volt nekem, hogy így visszacsappant a népszerűsége az oldalnak (a toplistákról sajnos eltűnt). Bár lehet, hogy többet kéne foglalkoznom vele, mert igaz, mostanában kevesebb a bejegyzés és ha így nézzük még így az is csoda, hogy ennyi látogatóval rendelkezik.

Viszont ha tetszik az oldal, akkor oszd meg, küldd el ismerőseidnek, hadd legyen újra népszerű, mint régen! :)

A végtelenbe és tovább!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.